Grand Manhattan Club

Grand Manhattan Club is open since September 2001. It is located in the east wing of Hotel Borobudur intercontinental Jakarta, a five star Hotel in the central of Jakarta . Grand Manhattan Club occupies 3 floor :

Logo Grand Manhattan

GM’s Bar 1st Floor

One of the most favorite, elegance & cozy ambience with 150 seats capacity
complete with bar and live music from our home bands & Djs, very suitable
for Birthday Party, Product Launching, Company Gathering, Seminar and any kind of party

Daily open :
Monday to Thursday 03.00pm to 02.00am
Friday to Saturday 03.00pm to 03.00am

VIP KARAOKE 2nd Floor

The KTV Rooms are designed in modern style with the best quality of sounds.
Our 32 luxurious KTV Rooms are available from standard room for capacity 8 persons or up to 50 persons it’s depending on your needs. We also provide a small floating Beer Garden for outdoor events.

Your party will be perfect with our personalize services to full fill your needs and private.

Suitable for Birthday Party , Product Launching, Company Gathering, Seminar, and any kind of party.

Daily open :
Everyday 02.00 pm to 03.00 am

MUSIC HALL 3rd Floor

Grand Manhattan Club

Grand Manhattan Music Hall for capacity up to 1000 persons are used for Wedding Party, Concert, Birthday Party , Product Launching, Company Gathering, Seminar and any kind of party
Our Music Hall designed with modern & minimalism concept with spectacular lacer performance and extreme sounds also completed with 7 balconies VVIP karaoke rooms for your convinience.

If not event Daily open :
DJs Performance Monday to Saturday
09.00 pm to 03.00 am

Grand Manhattan Club

Hotel Borobudur Jakarta
East Wing Jl. Lapangan Banteng Selatan No 1
Jakarta Pusat DKI Jakarta
10710 indonesia

Telepon: [021] 384 2223
Fax: (021) 383 5097

author
"Berilah seseorang ikan, kau akan memberinya makan sehari. dan Ajarilah ia memancing, kau akan memberinya makan selamanya."

Related Post "Grand Manhattan Club"

Bonus Untuk Para Pelanggan Yang Pernah Belanja Disini
Salam hangat, udah lama blog karaoke ini
Gila……Shure PGX dibawah 600 ribu
Sabtu pagi kemarin ada kabar dari seorang
Instalasi Audio Untuk Restaurant Istana Harmoni
Di kejar-kejar hansip eh...dikejar-kejar waktu maksudnya buat
  1. author

    Tempat Karaoke2 years agoReply

    Artikel Anda bagus sekali banyak memberi inspirasi dan nambah ilmu nih. Jangan lupa mampir balik ke blog ane yah.

  2. author

    N 3 $ $6 years agoReply

    Ahahahaha……. :gemes:

    ea ea ea….. :evillaugh:

    Pak Dedi semua spec yg ada di puchasing itu sesuai dengan skill dan exp saya semua tuh boss….. ahahaha…..

    :wow:

    hoki banget saya baru quit job stress lagi nyari-nyari lagu gara-gara putus ma tunangan saya eh malah dapat tawaran job menarik nih, kapan kira-kira appointment untuk interview-nya boss?

    :ngelamun:

    Semoga saya bisa mulai a New Life disana daripada suram meratapi hidup terus menerus akibat perempuan pengkhianat itu….

    hiks…… :nangis:

    saya dah cantumin e-mail official saya di post saya harap kabari ya pak…..
    Thank you so much…….

    Best Regards

    :nyembah:

    Ness

  3. author

    sy4msul6 years agoReply

    kang klu tempat karaoke yang banyak menyediakan lc mana kang

  4. author

    sy4msul6 years agoReply

    kang ketika kerja di GMC sudah pernah di marahi ama atasan blm kang

  5. author

    sy4msul6 years agoReply

    kang cuman ini tok to kang yang ada di GMC apa masih ada tapi ngk di sebutin kang dedi

  6. author

    sy4msul6 years agoReply

    kang klu di halai jakarta kang dedi pernah setting ngk soundnya

  7. author

    sy4msul6 years agoReply

    kang klu di GMC cewek LC nya banyak ngk kang

  8. author

    amrullah ryan6 years agoReply

    nma sy AMRULLAH, lulusan smk negeri 35 jakarta. sy ingin bkerja di perusahaan bapak/ibu pimpin. saya mempunyai kondisi kesehatan yang baik.

Leave a reply "Grand Manhattan Club"

[+] kaskus emoticons